Job Vacancy

NewPort Tank Containers is gespecialiseerd in het vervoer van chemische vloeistoffen, levensmiddelen en gas in tankcontainers. Onze activiteiten hebben een internationaal karakter. We zijn vertegenwoordigd in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, India en het Verre Oosten.

In de functie van Customer Service medewerker coördineer je dagelijks onze logistieke transportoplossingen van A tot Z. Je houdt nauwlettend in de gaten wat de behoeftes van de klant zijn en speelt hier op in. Het onderhouden van klantcontact doe je voornamelijk per e-mail en telefoon. Daarnaast draag je zorg voor de bijbehorende administratieve afhandelingen en het ad-hoc afhandelen en oplossen van vragen en problemen van zowel interne als externe klanten.

Onze ideale nieuwe collega heeft een logistieke opleiding op minimaal MBO niveau afgerond en heeft daarnaast minimaal 2 jaar werkervaring op Logistiek administratief gebied. Daarnaast is het belangrijk dat je ervaring hebt met het beheren van meerdere klanten. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, je durft initiatief te nemen en kan goed presteren onder druk. Kennis van logistieke software pakketten en ADR goederen is een pré. Gezien de ligging van het bedrijf is het belangrijk dat je in het bezit bent van eigen vervoer.

Als Logistiek Customer Service Medewerker kom je te werken in een inspirerende internationale omgeving waar team-work en een hands-on mentaliteit zeer gewaardeerd worden. Je krijgt een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Uiteraard worden je reiskosten vergoed.


Back